Ajankohtaista

Osta nyt – maksa tammikuussa!

Verkkokauppa-asiakkaita hellitään alennusten lisäksi korottomalla maksuajalla!

Nyt loppuvuoden verkkokauppaostoksille korotonta maksuaikaa tammikuun 2019 loppuun saakka!

Hyödyntääksesi korottoman maksuajan, valitse tilausta tehdessäsi maksutavaksi ”lasku, osamaksu”.

Siirry verkkokauppaan tästä

 

Varaavien takkojen mallisto laajenee kulmaluukullisilla malleilla!

Varaavien takkojen mallisto laajenee kulmaluukullisilla malleilla!

Puupihi-palotekniikalla varustettu varaavien takkojen mallistostamme saa nyt myös kulmaluukulliset mallinsa.

Sirompi Fiona 85 kulmaluukulla sopii ulkomitoiltaan haastavampaankin kohteeseen. Älä anna kuitenkaan koon hämätä, Fiona 85 kulmaluukulla on erittäin varauskykyinen.

Fiona 100 kulmaluukulla on suurempi, raskaampi ja vielä varauskykyisempi malli.

Molemmat mallit on varustettu uudella upotettavalla kulmaluukkumallilla, joka antaa takalle upean ja viimeistellyn ulkonäön.

Lisää kulmaluukullisista malleista tuotesivuillamme:
Fiona 85 kulmaluukulla
Fiona 100 kulmaluukulla

Haemme edustajia ympäri Suomea!

Haemme myyjiä ja asentajia ympäri Suomea!

Haluatko tehdä työtä Suomen innovatiivisimpien tulisijojen parissa?
Laajennamme myynti- ja asennusverkostoamme ja haemme uusia myyntipisteitä, asentajia ja asentajamyyjiä ympäri Suomen.

Myyjäksi: Sinulla on yritys tai toiminimi ja kokemusta rakennusalasta tai rakennustarvikkeiden myynnistä, sekä mahdollisesti myös myymälä/toimipaikka jonka tuoterepertuaariin kodin erilaiset tulisijat (varaavat takat, puuliedet, kamiinat, kiertoilmatakat) sopisivat erinomaisesti.

Asentajaksi: Olet yrittäjä ja Sinulla on tulisija-asennuksiin ja niihin liittyviin lisätöihin vaadittava ammattitaito (mm. hormit, pohjan vahvistukset, palomuurit). Myös myyntioikeudet asentajalle mahdollista.

Ota yhteyttä niin selvitetään yhteistyömahdollisuudet.

Ari Ohra-aho
0440 126740
ari.ohra-aho(at)warmauunit.com

tai

Vesa Salminen
0440 126 744
vesa.salminen(at)warmauunit.com

Warma-Uuneihin saatavilla korvausilmajärjestelmä

Alipaineinen ilmastointi ja takka eivät ole kavereita keskenään – ilman toimivaa korvausilmajärjestelmää

Alipaineisella ilmastoinnilla varustetuissa rakennuksissa tulisijaan liittyvät ongelmat ovat yhä yleisimpia ja niiden syyt ovat pelkkiä veto-ongelmia huomattavasti monisyisemmät. Niinpä ainoastaan takkakytkin tai korvausilmaputki tulisijaan eivät välttämättä riitä ongelmien poistamiseksi. Tähän Warma-Uunit kehitti ratkaisuksi korvausilmajärjestelmän.

Pelkkä korvausilmaputki takkaan ei riitä

Pelkkä veto-ongelma voitaisiin toki ratkaista esimerkiksi korvausilmaputkella, mutta tulisijan tehokkaan käytön kannalta vetoa pitäisi pystyä myös säätämään ja syöttöilma pitäisi ainakin paikoin saada esilämmitettyä jo ennen palotapahtumaan syöttämistä. Lisäksi korvausilma pitää ehdottomasti olla suljettavissa. Lain mukaan sulkupellissä on oltava häkävaaran vuoksi vuotoaukko. Mikäli korvausilma ei ole suljettavissa, jäähtyy tulisija jatkuvan läpivirtauksen takia huomattavasti aiottua nopeammin.

Noen haju ja nokinen luukunlasi

Veto-ongelmien lisäksi yhtä suuri ongelma on noen hajun virtaaminen huonetilaan, kun tulisijaa ei käytetä. Koska savupellissä on lain määräämä vuotoaukko, toimii hormi alipaineisessa tilassa korvausilmakanavana. Jotta noen haju saadaan pysymään poissa, pitää tulisijan luukkujen olla tiiviitä. Tiivis lasiluukku kuitenkin nokeutuu nopeasti mustaksi, ellei lasin huuhteluilmasta ole huolehdittu. Luukun lasin huuhteluilma otetaan perinteisesti huonetilasta, mutta alipaineistetussa tilassa tämä ei ole mahdollista. Niinpä huuhteluilma on järjestettävä tulisijan rakenteissa samasta korvausilmakanavasta.

Warma-Uunien korvausilmajärjestelmä takaa nautinnolliset hetket takkatulen loimussa

Me Warma-Uuneilla olemme kehittäneet ongelmaan oman ratkaisumme, jolla tulisijan toimintakyky paranee haastavissakin olosuhteissa. Käyttäjälle ratkaisu on helppo, sillä korvausilmajärjestelmällä varustetun tulisijan käyttö ei juurikaan poikkea perinteisen tulisijan käytöstä. Kysy lisää järjestelmästämme lähimmältä Warma-Uunit myyjältäsi tai vaikka suoraan tehtaalta!

Kiinnostaako puunsäästäjien polttokurssit?

Warma-Uunit Oy on vuoden 2011 alusta lähtien järjestänyt eri yhteistyökumppanien kanssa yhteistyössä Puunsäästäjän polttokursseja, joiden tavoitteena on pienpoltosta aiheutuvien päästöjen huomattava vähentäminen.

Nyt ”Vuoden ympäristöteko 2013” -palkinnolla huomioituja kursseja on tarkoitus laajentaa ympäri Suomen! Haemme yhteistyökumppaneita paikallisista alan toimijoista, järjestöistä ja asiantuntijoista. Kiinnostuitko? Katso yhteystiedot tiedotteen lopusta.

Kursseja on järjestetty Uudenkaupungin alueella tähän mennessä n. 20 ja osallistujia on ollut yli 500 . Kurssin suosio ja osallistujien innostus omien polttotottumuksien tarkasteluun on ollut todellinen yllätys. Kursseja on pidetty paikallisen kansalaisopiston (Vakka-Opisto) kautta, sekä kestävän kehityksen palvelukeskus Valonian kanssa. Lisäksi puunpolttotilaisuuksia on järjestetty mm. yrityksille ja jopa palotarkastajille ja rakennusviranomaisille.

Warma-Uuneille Ympäristöteko 2013 -palkinto!

Varsinaissuomalaisille pk-yrityksille vuosittain järjestettävän Ympäristöteko-kilpailun voittajaksi vuonna 2013 on valittu uusikaupunkilainen tulisijavalmistaja Warma-Uunit Oy. Kunniamaininnan saavat muotoilualan yritys Saana ja Olli sekä huvipuistoyritys Flowpark Oy.

Nyt kuudettatoista kertaa järjestetyn kilpailun voittoa lähti tavoittelemaan tänä vuonna 14 yritystä. Kilpailun järjestivät Valonia, Varsinais-Suomen yrittäjät sekä Viestintäharju Oy. Kilpailu toteutettiin osana Valonian Kymppi – Työkaluja ympäristöystävälliseen palveluketjuun -hanketta.

Puunsäästäjien polttokurssilta eväät säästämiseen ja päästöjen vähentämiseen

Warma-Uunit Oy palkittiin työstään oikean puulämmitystekniikan opettamiseksi. Warma-Uunit on järjestänyt parin viime vuoden aikana yhteensä 16 Puunsäästäjien polttokurssia yhteistyössä muun muassa Vakka-Suomen Kansalaisopiston sekä Rauman ja Uudenkaupungin omakotiyhdistysten kanssa. Kursseilla opitaan oikeat tavat puun sytytykseen ja puhtaaseen polttoon. Idea polttokurssien järjestämisestä syntyi tehokkaan ja ympäristöystävällisen Puupihi-palotekniikan kehitystyön yhteydessä kun huomattiin erilaisten polttotottumusten vaikuttavan olennaisesti puun poltosta syntyviin päästöihin.

Kurssin suorittaneet ovat päässeet aikaisempiin lämmitystuloksiin 30 prosenttia pienemmällä puumäärällä. Kurssilla opetettavilla polttotavoilla voidaan vanhoillakin tulisijoilla säästää puuta ja vähentää päästöjä ilmaan jopa 50 prosenttia. Warma-Uunit Oy järjestää kursseja myös paloviranomaisille, rakennustarkastajille sekä yrityksille. Näillä kursseilla painopiste on lämmitystekniikan ja polttotapahtuman riskien hallinnassa.

http://www.valonia.fi/public/default.aspx?contentid=467638&nodeid=14098

Ymparistotekokilpailun_voittajat2013

Warma-Uunien takkamallistolla CE-merkinnät

Kuten jo etukäteen lupasimmekin, menestyivät Warma-Uunien malliston takat tulisijatesteissä erinomaisesti. Tämä takaa, että hankkimalla Warma-Uunin säästät sekä rahaa että ympäristöä. Olennaisimmat ominaisuudet tulisijassa ovat hyötysuhde, häkäpäästö, lämmönluovutusaika ja polttopuumäärät. Usein yksi hyvä ominaisuus on pois toisesta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan tinkiä mistään: Warma-Uuni on ylivertainen paketti, jossa jokainen ominaisuus on markkinoiden parhaimmistoa.

Malliston ylivertaisuus numeroina:

– Hyötysuhde keskimäärin yli 90 % (ylimmillään jopa 93 %)

– Häkäpäästö korkeintaan 0,09 % (täyttää tiukimmatkin tulevaisuuden vaatimukset)

– Lämmönluovutusaika vähintään 21 tuntia (kyllä, pienimmälläkin mallilla!)