Takkapäivä Uudessakaupungissa lauantaina 24.8.2019

14.8.2019

Takkapäivä Uudessakaupungissa lauantaina 24.8.2019

Warman nimipäivän kunniaksi loppukesästä vietettävä Takkapäivä on taas käsillä! Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Warma-Uunien tehtaalla ja sen piha-alueella osoitteessa Lokalahdentie 1, Uusikaupunki. Ohjelmaa on luvassa klo 10-15!

Tapahtumassa on mukana muitakin paikallisia yrityksiä:

Telmarin Oy esittelee aurinkosähkölaitteita ja -järjestelmiä, luvassa on hyviä syystarjouksia!
Jalotakka Oy on mukana esittelemässä kotimaista JT-teräshormia, sekä laadukkaita pihatuotteita. Takkapäivätarjouksena saat Jalotakan tuotteet rahtivapaasti! Lisäksi jokaiselle 24.8. takka+JT-hormikaupan tehneelle tai jonkun Kotka-grillin tilanneelle asiakkaalle jalallinen Jalovalo ”Pöllö” kaupan päälle (arvo 89€)!
Näyttämö Keittiöt on paikalla esittelemässä tuotteitaan tapahtuman ajan.
Peltolan Nuohouspalvelu kertoo kävijöille nuohouksen nykytilasta, tule rohkeasti kysymään mieltäsi askarruttavista asioista!
Menossa ovat mukana myös Uudenkaupungin ja Laitilan Omakotiyhdistys sekä klapikauppias, nyt on hyvä mahdollisuus varmistaa että polttopuut riittävät alkavan lämmityskauden yli!
Warma-Uunien varaavat takat ja puuhellat Takkapäivillä jopa -15 %, Lotus-kamiinat -20 %, Narvin kiukaat -10 %!

Meiltä ei myöskään tarvitse lähteä tyhjin vatsoin, sillä tarjoamme Huiluntuhtia grillistä (rajoitettu erä) sekä kahvia palan painikkeeksi! Lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa rosvopaistiuuni Kasper (arvo 365 €) osallistumalla arvontaan myymälässämme!

Ohjelmassa lisäksi polttonäytöksiä ja opastusta puunpolttoon!

Nähdään siis Takkapäivillä!