Ihastu uusiin pyöreisiin varaaviin Puupiheihin takkoihin!

12.7.2018

Ihastu uusiin pyöreisiin varaaviin Puupiheihin takkoihin!

Odotettuja iloisia uutisia! Nyt ne ovat täällä, pyöreät Puupihit kaunottaret Aulikki Pönttöuuni ja Aulikki Classic!

Peltikuoriset pyöreät pönttöuunit olivat vielä viime vuosisadan alkupuoliskon taloissa erittäin tuttu näky. Viimeisten vuosien aikana pönttöuunien ajaton kauneus on herättänyt uudelleen kiinnostusta, nyt myös uudisrakennuksissa. Ongelmana kuitenkin on ollut, että uudisrakennuksien tekniikka on hyvin erilaista verrattuna vuosikymmenten takaiseen ja siksi myös tulisija joutuu vastaamaan täysin uudenlaisiin haasteisiin.

Tästä syystä olemme kehittäneet uuden Puupihi-palotekniikalla varustetun Aulikki-pönttöuunin, jonka polttotekniikka on energiatehokas ja vähäpäästöinen sekä tulisijan häiriötön toiminta alipaineisessakin huoneistossa on varmistettu korvausilmajärjestelmällä.

Pönttöuunin rinnalle halusimme tuoda markkinoille myös simppelimmän slammatun mallin, Aulikki Classicin, joka sopii myös moderniin ympäristöön. Molemmat mallit on toteutettu Puupihi-polttotekniikalla.

Puupihi-polttotekniikka loistaa testeissä ja saa runsaasti positiivista asiakaspalautetta

Warma-Uunien varaavissa takoissa on käytetty Puupihi-polttotekniikkaa jo vuodesta 2012. Puupihi-tulisijassa puut palavat näyttävästi ja polttoajat voi halutessaan säätää pitkiksi sekä tunnelmallisiksi. Polttopuumäärät ovat todella pieniä, mutta silti teho ja varauskyky ovat mahtavia. Käyttäjäpalautteissa onkin usein hämmästelty, miten nämä kaikki ominaisuudet voivat olla yhdessä ja samassa tulisijassa.

Puupihi-tulisijan toimivuus perustuu pitkälle vietyyn tehokkaaseen kaasupalotekniikkaan, joka on helppokäyttöinen ja jossa väärinkäyttö on tehty ”mahdollisimman hankalaksi”, eli oikein käytettynä palaminen on tehokasta, tulisijan hiipumisaika on lyhyt ja tulisijaa ja paloilmaa jäähdyttävä hukkailma on pystytty rajaamaan minimiin. CE-testeissä tulokset ovat olleet vakuuttavia, hyötysuhde on jopa 92% ja päästöt, sekä polttopuumäärät todella ovat pieniä.

Kaikkiin Puupihi-tulisijoihin on saatavilla lisävarusteena myös ilmanjakotekniikkaan integroitu korvausilmajärjestelmä, joka mahdollistaa ulkoisen paloilman tuomisen tulisijaan. Korvausilmajärjestelmän ansiosta koneellinen ilmanvaihto ei aiheuta häiriöitä takan toimintaan.

Aulikki-malleissa on suuri ja tiivis, huuhteluilmalla varustettu lasiluukku, joka on upotettu tulisijaan. Luukku sulautuu kauniisti takan pintaan ja mahdollistaa maksimaalisen katselukokemuksen tunnelmalliseen takkatulen loimuun.

Aulikki-takkoihin voi hankkia lisävarusteena myös pellettipolttimen, jonka avulla tulisijassa voi polttaa sekä pilkettä että pellettiä tehokkaasti ja vaivattomasti.

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *