Tervetuloa Puunsäästäjän blogiin!

11.4.2018

Tervetuloa Puunsäästäjän blogiin!

Tulisijavalmistuksen ohessa olemme jo pitkään tehneet työtä puun pienpoltosta aiheutuvien päästöjen vähentämiseksi, paitsi kehittämällä puhtaan palon tulisijoja, myös valistamalla käyttäjiä ympäristöystävälliseen ja tehokkaaseen puunpolttoon.

Puunsäästäjän polttokursseillamme onkin käynyt jo tuhansittain oppilaita ja vuonna 2013 kurssi palkittiin vuoden ympäristötekona Valonian toimesta.

Nyt pyrkimyksenämme on siirtää tätä puunpolttotietoutta vielä helpommin saataville tämän blogin kautta. Päämäärämme on pitää puun pienpoltosta aiheutuvat haitat minimissä, sillä oikein poltettuna puu on uusiutuva luonnonvara, joka tulisijassa palaessaan paitsi säästää energiakuluissa, myös lisää asumisviihtyvyyttä. Pyrimme ohjeissamme ottamaan huomioon monenlaiset tulisijat, niin vanhat kuin uudet. Kuulemme myös mielellämme käyttäjien kommentteja ja ratkomme puunpolton pulmia yhdessä.

Toki takkatehtaamme pyrkimys on myydä myös laadukkaita uusia tulisijoja koteihin ja tulemmekin esittelemään blogissa myös esimerkiksi uutuustuotteitamme ja kerromme myös muuta tulisijoihimme ja koko tulisija-alaan liittyvää.

Niin että päältä vai alta? No päältä, mutta kerromme vielä miksi, pysy kuulolla!

Yksi kommentti
  1. Kaisa / Warma-Uunit Oy 12.4.2018 at 16:49 Vastaa

    Kerro kommenttikentässä toivomuksiasi blogin tuleviksi aiheiksi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *