Aulikki Classic laastipinnalla 1. Perustiedot tuotteesta

  Varaava Aulikki Classic laastipinnalla

  Aulikki Classic on vähäeleinen pyöreä kaunotar, joka kätkee sisällensä Suomen parhaan polttotekniikan. Puupihi-polttotekniikka minimoi nimensä mukaisesti kodin lämmitykseen vaadittavan polttopuumäärän tehosta ja varauskyvystä tinkimättä. Pienellä puumäärällä lämpiävä takka on myös erittäin ympäristöystävällinen, sillä tarkkaan ilmanjakoon perustuvan polttotekniikan ansiosta päästöt ovat pieniä. Myös vähäinen puuntarve itsessään vähentää ympäristön kuormitusta.

  Eläväpintainen laastipinta ja upotettu luukku suurella lasilla viimeistelevät tulisijan klassisen ulkomuodon ja luukusta avautuu esteetön näkymä takkatulen loimuun. Puupihi-takassa tulen loimu onkin erittäin näyttävä ja paloajat ovat pitkiä pienestä puuntarpeesta huolimatta. Warma-Uunien Puupihi-tulisijat ovat toimintavarma alipaineisessakin huoneistossa lisävarusteena saatavan korvausilmajärjestelmän ansiosta.

  Huom! Suosittelemme tulisijoihimme aina ylä-/päältäliitosta. Takkoihimme kuuluu vakiovarusteena tuplakierto ja sytytyspelti, jotka saadaan käyttöön vain jos hormiliitos on tehty tulisijan yläosasta.

   

  Puupihi logo

  Energialuokka A+

  Jaa:
 2. Tekniset tiedot

  Paino: n. 1 100 kg
  Korkeus: n. 2 100 mm
  Lämmitysala: 50 – 100 m²
  Hormikoko: min. ⌀ 150 mm, tai puolenkiven hormi, T400 (Huom! Uusien hormien osalta asetusvaatimus T600. Hormin lämpötilaluokalle saattaa olla paikkakuntakohtaisia, rakennusvalvonnan asettamia erityisvaatimuksia), ks. lisää täältä
  Tuplakierto ja sytytyspelti vakiovarusteena

   

  Mitat runkomittoja, ei huomioitu pintamateriaaleja.

   

  Jaa:
 3. Lisävarusteet
 4. Pinnoitus- ja luukkuvaihtoehdot

  Luukkujen värivaihtoehdot

  Pinnoitus

  Jaa:
 5. Tiedostot
Jaa: