Aulikki Kakluuni 1. Perustiedot tuotteesta

  Varaava Aulikki Kakluuni

  Aulikki Kakluuni on kotimainen pyöreä takka, jonka upea käsinvalettu kaakelipinta sekä näyttävät muotokaakelit keräävät ihastuneita katseita puoleensa. Aulikki Kakluunin valkoiset ja luunvalkoiset kaakelit valmistetaan omassa kaakelitehtaassamme Uudessakaupungissa.

  Suomen parhaan polttotekniikan ansiosta tulisija lämpenee erittäin pienellä puumäärällä tehosta ja varauskyvystä tinkimättä. Pienellä puumäärällä lämpiävä Puupihi-takka on myös erittäin ympäristöystävällinen, sillä tarkkaan ilmanjakoon perustuvan polttotekniikan ansiosta päästöt ovat pieniä. Myös vähäinen puuntarve itsessään vähentää ympäristön kuormitusta.

  Kaunis ja helppohoitoinen kaakelipinta ja upotettu luukku suurella lasilla viimeistelevät tulisijan kauniin ulkomuodon ja luukusta avautuu esteetön näkymä takkatulen loimuun. Puupihi-takassa tulen loimu onkin erittäin näyttävä ja paloajat ovat pitkiä pienestä puuntarpeesta huolimatta. Warma-Uunien Puupihi-tulisijat ovat toimintavarma alipaineisessakin huoneistossa lisävarusteena saatavan korvausilmajärjestelmän ansiosta.

  Huom! Suosittelemme tulisijoihimme aina ylä-/päältäliitosta. Takkoihimme kuuluu vakiovarusteena tuplakierto ja sytytyspelti, jotka saadaan käyttöön vain jos hormiliitos on tehty tulisijan yläosasta.

   

  Puupihi logo

  Energialuokka A+

  Jaa:
 2. Tekniset tiedot

  Paino: n. 1 350 kg
  Korkeus: n. 2 100 mm
  Lämmitysala: 50 – 100 m²
  Hormikoko: min. ⌀ 150 mm, tai puolenkiven hormi, T400 (Huom! Uusien hormien osalta asetusvaatimus T600. Hormin lämpötilaluokalle saattaa olla paikkakuntakohtaisia, rakennusvalvonnan asettamia erityisvaatimuksia), ks. lisää täältä
  Tuplakierto ja sytytyspelti vakiovarusteena

  Jaa:
 3. Lisävarusteet
 4. Pinnoitus- ja luukkuvaihtoehdot

  Luukkujen värivaihtoehdot

  Kaakelien värivaihtoehdot

  Jaa:
 5. Tiedostot
Jaa: