Serafiina leivinuunillaTuotekategoria:
 1. Perustiedot tuotteesta

  Varaava puuliesi Serafiina leivinuunilla

  Serafiina leivinuunilla on puuhellojen aatelinen, jonka avulla paistat rapeakuoriset leivät, kypsytät hitaasti mehevät paistit, keität perunat ja lämmität kodin aidon tulen tunnelmasta nauttien, eikä sähköä kulu wattiakaan!

  Aito leivinuuni lämpiää perinteisesti polttamalla uunissa puita ja tuhat kiloa painava runko pitää paistolämpötilan tasaisena, sekä lämpöä riittää pitkään. Leivinuunissa poltettaessa lämpiää myös liesitaso. Pelkästään tulipesässä polttamalla uuni ei lämpiä paistolämpötiloihin, mutta liesitaso kuumenee nopeasti ja levyjen lämpötilaa on helpompi säädellä tarpeeseen sopivaksi.

  Leivinuunillinen liesi on myös verraton ja tunnelmallinen lämmittäjä. Liesitaso luovuttaa lämpöä nopeasti ja varaava runko lämmittää pitkään ja miellyttävästi. Runko lämpenee sekä uunissa, että pesässä polttamalla. Leivinuunissa polttamalla voi lisäksi nauttia aidon tulen hehkusta lasiluukun lävitse.

  Tutustu myös puuhellan käyttövinkkeihin.

  Tämä tuote myös verkkokaupastamme!

  Jaa:
 2. Tekniset tiedot

  Paino: n. 1 000 kg
  Korkeus: n. 870-900 mm
  Lämmitysala: 40 – 80 m²
  Liesitaso: 1 070 x 660 mm
  Hormikoko: min. ⌀ 150 mm, tai puolenkiven hormi, T400 (Huom! Uusien hormien osalta asetusvaatimus T600. Hormin lämpötilaluokalle saattaa olla paikkakuntakohtaisia, rakennusvalvonnan asettamia erityisvaatimuksia), ks. lisää täältä

  Lieden saa myös peilikuvana.

  Jaa:
 3. Lisävarusteet

  Korvausilmajärjestelmä
  Eduspelti

  Jaa:
 4. Pinnoitusvaihtoehdot

  Käytämme liesissämme Pukkilan Suomessa suunniteltuja 200×250 mm -kokoisia laattoja, sekä Warma-Uunien omassa kaakelitehtaassa Uudessakaupungissa suunniteltuja ja käsityönä valmistettuja muotokaakelikulmia.

  Saatavilla myös 300×600 mm laatalla, kysy värejä tehtaalta.

  Pukkilan laatat suunnitellaan Suomessa

  Jaa:
 5. Tiedostot
Jaa: