Tuotekategoria:
 1. Perustiedot tuotteesta

  Varaava kaakeliuuni Ulrika

  Varaavan kaakeliuuni Ulrikan ulkomuoto on perinteinen ja ajaton. Ulrikasta on saatavilla sekä suoranseinänmalli, että nurkkaan sopiva malli. Takkaan voi hankkia lisävarusteena erilaisia koristekaakeleita tai esimerkiksi leivinuunin, kysy lisää myyjältäsi.

  Huom! Suosittelemme tulisijoihimme aina ylä-/päältäliitosta. Takkoihimme kuuluu vakiovarusteena tuplakierto ja sytytyspelti, jotka saadaan käyttöön vain jos hormiliitos on tehty tulisijan yläosasta.

  Tulisijassa on tehokas ja ympäristöystävällinen Puupihi-tulipesä.

  Puupihi logo

  Jaa:
 2. Tekniset tiedot

  Paino: n. 1 550 kg
  Korkeus: n. 2 200 mm
  Lämmitysala: 50 – 100 m²
  Hormikoko: min. ⌀ 150 mm, tai puolenkiven hormi, T400 (Huom! Uusien hormien osalta asetusvaatimus T600. Hormin lämpötilaluokalle saattaa olla paikkakuntakohtaisia, rakennusvalvonnan asettamia erityisvaatimuksia), ks. lisää täältä
  Tuplakierto ja sytytyspelti vakiovarusteena

  Ulrika pohjakuva. Mitat runkomittoja, ei huomioitu pintamateriaaleja.

  Jaa:
 3. Lisävarusteet
 4. Pinnoitus- ja luukkuvaihtoehdot

  Tuotekortti ja pinnoitusesimerkit (pdf)

  Luukkujen värivaihtoehdot

  Aidot käsinmaalaukset

  Kaakeliuunien muotokaakelit valmistetaan Warma-Uunien omassa keramiikkatehtaassa ja niiden perusväri on valkoinen kiiltävä. Kaakeliuuneihin lisävarusteena saatavaan rintakuvioon ja Helinä-boordiin on saatavilla aito käsinmaalaus, katso värit allaolevasta galleriasta


  Joidenkin mallien muotokaakeleita on saatavana myös muissa väreissä, kysy väreistä lisää lähimmältä Warma-Uunit myyjältätäsi.

  Jaa:
 5. Tiedostot
Jaa: