Tuotteet

Varaavat takat23

Varaavat takat

Warma-Uunien varaavien takkojen kotimaisuusaste on erittäin korkea. Takat valmistetaan Uudessakaupungissa kotimaisista materiaaleista vakaalla ammattitaidolla. Jopa kauniit muotokaakelit ovat oman kaakelitehtaan arvokasta käsityötä.Kaikki malliston takat on toteutettu tehokkaalla, ympäristöystävällisellä ja patentoidulla Puupihi-palotekniikalla, joka nimensä mukaisesti minimoi lämmitykseen tarvittavan puumäärän varauskyvystä tinkimättä.Warma-Uunien varaavat takat ovat myös laajasti asiakaskohtaisesti räätälöitävissä. Kysy lisää ottamalla yhteyttä.

Pyöreät varaavat takat4

Pyöreät varaavat takat

Warma-Uunit valmistavat ajattoman kauniita pyöreitä varaavia takkoja, jotka on myös toteutettu tehokkaalla, ympäristöystävällisellä ja patentoidulla Puupihi-palotekniikalla. Nimensä mukaisesti Puupihi-polttotekniikka minimoi lämmitykseen tarvittavan puumäärän varauskyvystä tinkimättä. Korvausilmajärjestelmä takaa tulisijojen toimivuuden myös alipaineisissa huoneistoissa.

Varaavat puuliedet4

Varaavat puuliedet

Warma-Uunien varaavien puuliesien kotimaisuusaste on erittäin korkea. Liedet valmistetaan Uudessakaupungissa kotimaisista materiaaleista vakaalla ammattitaidolla. Jopa kauniit muotokaakelit ovat oman kaakelitehtaan arvokasta käsityötä.Warma-Uunien varaavat puuliedet lämmittävät nopeasti, varaavat pitkään ja omaavat erinomaiset ruuanlaitto-ominaisuudet. Liesiä on kahdessa eri kokoluokassa ja pinnoitusvaihtoehtoja on useita.Puuliesien verrattomista eduista voit lukea lisää esimerkiksi tästä.

Kiertoilmatakat4

Kiertoilmatakat

Warma-Uunien KIT-mallistossa laadukkaat kiertoilmatakkasydämet yhdistetään Warma-Uunien varaavasta materiaalista valmistettuun, lämpöä varaavaan ulkokuoreen.Palon aikana KIT-mallit luovuttavat lämpöä nopeasti konvektioilman avulla ja palon sammuttua jopa puoli vuorokautta hitaasti säteilylämpönä. Parhaimmillaan ne ovat esimerkiksi kesäasunnoissa, mökeillä, kesähuoneissa, vierasmajoissa ym. viileissä tiloissa, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti ja pitkään.Erikoistilauksesta valmistamme KIT-mallin myös muista KFD ja Lotus -takkasydämistä.

Varaavat kiertoilmatakat1

Varaavat kiertoilmatakat: KiVa-mallisto

KiVa-mallit rakentuvat laadukkaasta kiertoilmasydämestä ja täysimittaisilla savukaasujen kiertokanavilla varustetusta varaavasta elementtirungosta. Tulisijat ovat varaavan takan ja kiertoilmatakan täydellisiä yhdistelmiä, jotka luovuttavat lämpöä heti ja pitkään.KiVa-tulisija on tehokas hybriditulisija vapaa-ajan asuntoihin sekä omakotitaloihin ja se sopii erinomaisesti tunnelman luojaksi sekä nopeaan että jatkuvaan lämmittämiseen. Sopii erittäin hyvin myös varalämmitysjärjestelmäksi, jos varsinainen lämmitysjärjestelmä jostain syystä pettää, sillä kiertoilmaominaisuudella voi lämmittää suuriakin tiloja.KiVa-mallistossa on tarjolla useita sekä suora- että kulmaluukullisia vaihtoehtoja ja niiden ulkomuoto on mahdollisuuksien mukaan muokattavissa toiveiden mukaisesti.

Lotus kamiinat0

Lotus kamiinat

Warma-Uunien maahantuomat Lotus kamiinat ovat yhdistelmä tyylikästä pohjoismaista muotoilua, puhdasta palotekniikkaa ja kestävyyttä, jolle Lotus myöntää jopa 10 vuoden takuun. Lisäksi varaosille taataan 20 vuoden saatavuus.Monipuolisesta mallistosta löytyvät kiertoilmakamiinat ja varaavat kamiinat, modernia ja perinteistä designia, sekä teräs-, kivi- ja lasipintoja.Lotus-kamiinat löydät verkkokaupastamme täältä.LOTUSlogo

Lotus takkakasetit0

Lotus takkakasetit

Takkakasetin avulla vanha avotakka voidaan muuttaa turvalliseksi ja energiatehokkaaksi huonelämmittimeksi. Takkakasettia ympäröivän kehyksen saa aukon mittojen mukaan räätälöitynä, joten vanhan aukon peittäminen onnistuu helposti. Takkakasetin ympärille voi rakentaa myös kokonaan uuden takan palamattomasta kuorirakenteesta.Warma-Uunien maahantuomat Lotus takkakasetit ovat yhdistelmä tyylikästä pohjoismaista muotoilua, puhdasta palotekniikkaa ja kestävyyttä, jolle Lotus myöntää jopa 10 vuoden takuun. Lisäksi varaosille taataan 20 vuoden saatavuus.Lotus-takkakasetit löydät verkkokaupastamme täältä.LOTUSlogo

Takkasydämet0

Takkasydämet

Takkasydämet toimivat kiertoilmaperiaatteella, eli ne lämmittävät huoneilmaa nopeasti konvektioilman avulla. Hetkellinen tehontuotto on suuri, joten ne sopivat hyvin tiloihin, joissa huonelämpötilaa pitää saada nostettua nopeasti.Takkasydämet tarvitsevat ympärilleen palamattoman kuorirakenteen, joka voi olla kevytmateriaalia tai varaavaa materiaalia (katso myös Kiertoilmatakat). Puolivaraavan kiertoilmatakan teemme erikoistilauksesta melkein mistä vain KFD tai Lotus -takkasydämestä ja takkakasetista.Takkasydämet löydät verkkokaupastamme täältä.

Pihatuotteet0

Pihatuotteet

Nyt Warma-Uuneilta saatavana myös pihatuotteita!Warma-Uunien pihatuotteisiin kuuluvat mm. grillit ja rosvopaistiuunit, joista Warma-pihagrilli ja rosvopaistiuunit ovat 100 % omaa kotimaista tuotantoa.Tutustu pihatuotteisiin verkkokauppamme puolella, klikkaa tästä!

Hormit0

Hormit

Warma-Uuneilta ja Warma-Uunien jälleenmyyjiltä saat myös hormit ja niihin liittyvät tarvikkeet. Warma-Uunien tehtaanmyymälöistä on saatavana mm. Jalotakan, Härmä-Airin, KM-hormin ja Schiedelin hormit.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!Jälleenmyyjäverkostossa tarjottavat hormivaihtoehdot vaihtelevat jälleenmyyjittäin.