Tuotteet

Varaavat takat17

Varaavat takat

Warma-Uunien varaavien takkojen kotimaisuusaste on erittäin korkea. Takat valmistetaan Uudessakaupungissa kotimaisista materiaaleista vakaalla ammattitaidolla. Jopa kauniit muotokaakelit ovat oman kaakelitehtaan arvokasta käsityötä. Kaikki malliston takat on toteutettu tehokkaalla, ympäristöystävällisellä ja patentoidulla Puupihi-palotekniikalla, joka nimensä mukaisesti minimoi lämmitykseen tarvittavan puumäärän varauskyvystä tinkimättä. Warma-Uunien varaavat takat ovat myös laajasti asiakaskohtaisesti räätälöitävissä. Kysy lisää ottamalla yhteyttä.

Varaavat puuliedet3

Varaavat puuliedet

Warma-Uunien varaavien puuliesien kotimaisuusaste on erittäin korkea. Liedet valmistetaan Uudessakaupungissa kotimaisista materiaaleista vakaalla ammattitaidolla. Jopa kauniit muotokaakelit ovat oman kaakelitehtaan arvokasta käsityötä.

Warma-Uunien varaavat puuliedet lämmittävät nopeasti, varaavat pitkään ja omaavat erinomaiset ruuanlaitto-ominaisuudet. Liesiä on kahdessa eri kokoluokassa ja pinnoitusvaihtoehtoja on useita.

Puuliesien verrattomista eduista voit lukea lisää esimerkiksi tästä.

Kiertoilmatakat7

Kiertoilmatakat

Warma-Uunien KIT-mallistossa laadukkaat kiertoilmatakkasydämet yhdistetään Warma-Uunien varaavasta materiaalista valmistettuun, lämpöä varaavaan ulkokuoreen.

Palon aikana KIT-mallit luovuttavat lämpöä nopeasti konvektioilman avulla ja palon sammuttua jopa puoli vuorokautta hitaasti säteilylämpönä. Parhaimmillaan ne ovat esimerkiksi kesäasunnoissa, mökeillä, kesähuoneissa, vierasmajoissa ym. viileissä tiloissa, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti ja pitkään.

Erikoistilauksesta valmistamme KIT-mallin myös muista KFD, Lotus ja BeF Home takkasydämistä. (Myös vesikiertoisista.)

Lotus kamiinat30

Lotus kamiinat

Warma-Uunien maahantuomat Lotus kamiinat ovat yhdistelmä tyylikästä pohjoismaista muotoilua, puhdasta palotekniikkaa ja kestävyyttä, jolle Lotus myöntää jopa 10 vuoden takuun. Lisäksi varaosille taataan 20 vuoden saatavuus.

Monipuolisesta mallistosta löytyvät kiertoilmakamiinat ja varaavat kamiinat, modernia ja perinteistä designia, sekä teräs-, kivi- ja lasipintoja.

Warma-Uunien sivuilla on vain osa tuotteista. Tutustu koko mallistoon tästä.

LOTUSlogo

Takkasydämet22

Takkasydämet

Takkasydämet toimivat kiertoilmaperiaatteella, eli ne lämmittävät huoneilmaa nopeasti konvektioilman avulla. Hetkellinen tehontuotto on suuri, joten ne sopivat hyvin tiloihin, joissa huonelämpötilaa pitää saada nostettua nopeasti.

Takkasydämet tarvitsevat ympärilleen palamattoman kuorirakenteen, joka voi olla kevytmateriaalia tai varaavaa materiaalia (katso myös Kiertoilmatakat). Puolivaraavan kiertoilmatakan teemme erikoistilauksesta melkein mistä vain KFD, Lotus, tai BeF Home takkasydämestä ja takkakasetista.

Warma-Uunien sivuilla on vain osa KFD:n ja BeF Home:n mallistosta. Katso myös muut mallit KFD:n ja BeF Home:n verkkosivuilta.

Lotus takkakasetit11

Lotus takkakasetit

Takkakasetin avulla vanha avotakka voidaan muuttaa turvalliseksi ja energiatehokkaaksi huonelämmittimeksi. Takkakasettia ympäröivän kehyksen saa aukon mittojen mukaan räätälöitynä, joten vanhan aukon peittäminen onnistuu helposti. Takkakasetin ympärille voi rakentaa myös kokonaan uuden takan palamattomasta kuorirakenteesta.

Warma-Uunien maahantuomat Lotus takkakasetit ovat yhdistelmä tyylikästä pohjoismaista muotoilua, puhdasta palotekniikkaa ja kestävyyttä, jolle Lotus myöntää jopa 10 vuoden takuun. Lisäksi varaosille taataan 20 vuoden saatavuus.

Warma-Uunien sivuilla on vain osa tuotteista. Tutustu koko mallistoon tästä.

LOTUSlogo

Vesikiertoiset takkasydämet6

Vesikiertoiset takkasydämet

Vesikiertoisen takkasydämen avulla takan voi kytkeä osaksi vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Vesikiertoisissa tulisijoissa teho siirtyy yleensä pääosin veteen, mutta osa lämmitystehosta vapautuu myös kiertoilmatoimintona huonetilaan.

Vesikiertoiset takkasydämet tarvitsevat ympärilleen palamattoman kuorirakenteen, joka voi olla kevytmateriaalia tai varaavaa materiaalia. Teemme erikoistilauksesta varaavan kuoren melkein kaikkiin BeF Home vesikiertoisiin takkasydämiin.

Warma-Uunien sivuilla on vain osa BeF Home:n mallistosta. Katso myös muut mallit BeF Home:n verkkosivuilta.

KFD kamiinat3

KFD kamiinat

Warma-Uunien maahantuomat KFD kamiinat ovat tehokkaita ja kestäviä valurautakamiinoita, jotka perustuvat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisiin 5260 ja 5270 sarjojen takkasydämiin.

KFD kamiinat on saatavana perinteisillä jaloilla tai tyylikkäällä penkillä. Kamiinoista on saatavana myös lukuisia versioita, joissa tulinäkymä avautuu yhdelle, kahdelle tai kolmelle sivulle. 5260 sarjan kamiinan saa jopa versiona, jossa tulinäkymä aukeaa kaikkiin neljään suuntaan!

Pihatuotteet0

Pihatuotteet

Nyt Warma-Uuneilta saatavana myös pihatuotteita! Warma-Uunien pihatuotteisiin kuuluvat mm. grillit ja rosvopaistiuunit, joista Warma-pihagrilli ja rosvopaistiuunit ovat 100 % omaa kotimaista tuotantoa. Tutustu pihatuotteisiin verkkokauppamme puolella, klikkaa tästä!

Poistotuotteet1

Poistotuotteet

Poistotuotteita edullisesti suoraan tehtaalta.

Nähtävänä Uudenkaupungin tehtaanmyymälässä.

  • Esittelykäytössä olleita tulisijoja
  • Testikäytössä olleita tulisijoja
  • Mallistosta poistuneita tulisijoja
  • Kakkoslaatuisia tulisijoja ja tulisijatarvikkeita
  • Käytettyjä tai esittelykäytössä olleita takkaluukkuja
  • Kaakeleiden jäännöseriä tai kakkoslaatuisia kaakeleita